Kornsirkler i England

Norsk tekst, PAL, 16:9, spilletid 35:00

Denne DVD-en inneholder bilder og video av kornsikler i England, 2010.
Musikken er spesielt laget til denne filmen.

Se en trailer fra filmen, klikk her

Informasjonen om kornsirkler på filmen refererer kun til velkjente spørsmål og betraktninger om dette temaet, og representerer ikke et spesielt syn eller oppfatning om kornsirkelfenomenet.

Deling:


*

2009 Wiltshire Crop Circles (front)2009 Wiltshire Crop Circles

Komponist Egil Fyllling har i flere år latt seg inspirere av de engelske kornsirklene. Nå har han produsert en en poetisk liten film med luftfotos og film av noen av 2009-sesongens vakreste engelske formasjoner. Fyllings kornsirkelbilder er akkompagnert av hans egen musikk fra CD-en "Crystal Winds".
Eva Marie Brekkestø

Se et klipp fra DVD-en, klikk her.


*

25 of the 2008 Wiltshire cropcircles

Den norske komponisten Egil Fylling har i flere år latt seg inspirere av kornsirklene. Han har nå produsert en poetisk film med luftfotografier av 25 av de vakreste engelske formasjonene fra 2008. Fotografiene er akkompagnert av Egil Fyllings egen musikk fra CD-en "Anahata".
Eva Marie Brekkestø

Se også hans egen "personlige" hjemmeside om kornsirkler:
http://www.egilfylling.no/cropcircle

Se et lite klipp fra DVD-en: klikk her


*

En reise - i bilder og musikk

Egil Fylling har sammen med fotografene Tone Bjøndal og Torleif Lundqvist gitt ut DVD'en "En reise-i bilder og musikk". Kraftfulle bilder av ørn, spermval, kornsirkler og nordlys gjør denne DVD-en til noe helt uten om det vanlige. Len deg tilbake og bli med på en reise i audiovisuell aromaterapi.

Se et klipp fra DVD-en, klikk her.